Професійне навчання

 

   Державна реабілітаційна установа «Всеукраїнський  центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» запрошує до отримання реабілітаційних послуг та професійного навчання за професіями: «Перукар», «Бджоляр», «Вишивальник», «Манікюрник», «Взуттьовик з ремонту взуття», «Оператор комп’ютерного набору», «Секретар керівника», «Слюсар з ремонту автомобілів» та «Швачка».

       Професійне навчання, заходи з соціальної, психологічної, фізичної реабілітації, медичне спостереження, а також харчування та комфортне проживання здійснюється для слухачів безкоштовно.

 Відгуки:

 

Тарадник Андрій, (2020-2021 навчальний рік) в Центрі  опановує професію

                  «Оператор комп’ютерного набору». Активний  громадський діяч, 

                    комунікабельний, здатний  створювати навколо себе атмосферу

                    психологічного контролю.

                    Мрія, Андрія після закінчення навчання,  здобути це  професію

                    «Бджоляра».                           

       Навчальний заклад громадського об’єднання  Лубенський МСТК  ТСОУ запрошує на навчання  учасників ООС (АТО) та учасників Революції Гідності по підготовці «Водіїв автотранспортних засобів» за рахунок коштів, що виділяються державою відповідно до  бюджетної програми за КПКВК « Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності , учасників анти терористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації  у Донецькій та Луганській областях, та членів їх сімей (при здійсненні заходів із психологічної реабілітації), членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, виготовлення для них бланків посвідчень та нагрудних знаків».

       Установа має багаторічний досвід у сфері навчання водіїв категорій  «А», «А 1», «В», «С», гарантує надійні знання правил дорожнього руху й упевнене керування транспортним засобом.

       Навчальний процес в автошколі побудований на основі унікальної по своїй ефективності навчальної програми.

       Навчання проводиться  в спеціально обладнаних класах. Для зручності курсантів та для кращого засвоєння навчального матеріалу, автошкола має велику кількість наочного матеріалу:  плакати, макети, стенди. Вони дозволяють детально зрозуміти призначення того чи іншого вузла чи агрегату автомобіля. Рівень підготовки  в школі дуже високий.

       Досвід водіння приходить лише з часом, але він  повинен базуватися на міцних знаннях і відпрацьованій техніці. Цей принцип лежить в основі навчання в   НЗГО « Лубенського МСТК ТСОУ».

              За інформацією звертайтеся, будь ласка, до управління соціального захисту населення за місцем проживання  за адресою: м. Лубни, проспект Володимирський, 9 кімната  7.

 

Відгуки:

Мороз Віталій  - учасник Революції Гідності  в  НЗГО « Лубенський МСТК    

                               ТСОУ» опановує професію «Водій автотранспортних

                                засобів категорії «С» (термін  навчання з 19.04.2021-

                                29.06.2021).

                                Курсант успішно  освоює основи автотранспортного

                                права, технічні пристрої автомобіля, основи безпеки

                                дорожнього руху та інше.

     Гадяцький районний СТК ТСО України запрошує на навчання  учасників ООС (АТО) та учасників Революції Гідності по підготовці «Водіїв автотранспортних засобів» за рахунок коштів, що виділяються державою відповідно до  бюджетної програми за КПКВК « Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності , учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації  у Донецькій та Луганській областях, та членів їх сімей (при здійсненні заходів із психологічної реабілітації), членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, виготовлення для них бланків посвідчень та нагрудних знаків».

       Установа є професійно-технічним закладом установленого атестаційного рівня, заснований на власності ТСО України і входить до системи освіти. Надає послуги по оволодінні робітничими професіями та є базою оборонно-масової, навчальної і спортивної роботи. Проводить підготовку «Водіїв  автотранспортних засобів» категорії  «А», «В», «СЕ», «Д», «Д1» та перепідготовку категорій «А», «В», «Д1».     

        За інформацією звертайтеся, будь ласка, до управління соціального захисту населення за місцем проживання  за адресою: м. Лубни, проспект Володимирський, 9 кімната  7.

Відгуки:

Даценко Богдан -учасник  антитерористичної операції  (статус УБД)   

                              В 2020 році  пройшов навчання  за спеціальністю «Водій

                             автотранспортних засобів» категорії «С» в НЗГО

                             «Лубенський МСТК ТСОУ».

                             В 2021  навчається  Гадяцькому  районному МСТК ТСОУ

                             за спеціальністю  «Водій автотранспортних засобів»

                              категорії «СЕ» ( термін навчання з 06.05.2021-18.06.2021).

                              Під час навчання курсант отримує теоретичні

                              знання з володіння транспортним засобом по дорозі в

                              складних умовах, водіння на важких поворотах, підйомах,

                              водіння по бездоріжжю та сніжних дорогах.

                              Уроки водіння проводяться на спеціально обладнаних

                              автомобілях.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови