Протокол № 1 засідання конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів

Протокол № 1

засідання конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій
на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів

       м. Лубни                                                                                         31.05.2021 р.

Присутні члени комісії:

Щербак Віктор Олексійович

-

начальник управління соціального захисту населення, голова комісії

Сухонос Наталія Василівна

-

директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради, заступник голови комісії

Шаповал Тетяна

Іванівна

Гузь Петро Олександрович

-

-

перший заступник начальника управління соціального захисту населення, секретар комісії

голова ГО «Спілка захисту багатодітних матерів (за згодою)

Чепур Олександр Сергійович

-

голова Полтавської обласної ПОМГО “Твій Світ” (за згодою)

Цимбал Віктор Миколайович

-

директор Лубенського міського ЦСССДМ.

Порядок денний:

  • Про проведення конкурсу на надання соціальної послуги догляду та виховання дітей в умовах, наближених до сімейних за рахунок бюджетних коштів на умовах та відповідно до Порядку надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення та компенсації надавачам вартості соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. №450.
  • Про розгляд конкурсних пропозицій.
  • Про результати розгляду конкурсних пропозицій.
  • Слухали:

Щербака В.О. який повідомив присутніх про визначення потреби населення м.Лубни в соціальній послузі догляду та виховання дітей в умовах, наближених до сімейних, відповідно до рішення виконавчого комітету від 28 квітня 2021 року №81 “Про проведення соціального замовлення” та про затвердження складу конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій на надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів та її положення.

Також Щербак В.О. поінформував про те, що відповідно Наказу №31 від 07.05.2021 начальника управління соціального захисту населення було розміщено на офіційному сайті Лубенської міської ради оголошення “Про проведення у 2021 році конкурсу соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів”.

ВИРІШИЛИ:

Інформацію Щербака В.О. взяли до відома

Результати голосування: «ЗА» - 6; «ПРОТИ» - немає; «УТРИМАЛИСЬ» - немає.

     

  • СЛУХАЛИ:

Щербака В.О. який повідомив присутніх, що відповідно до оголошення “Про проведення у 2021 році конкурсу соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів” кінцевий термін подання конкурсної документації: 26 травня 2021 року до 17.00 год., а місце та час розкриття конкурсних пропозицій: 27 травня 2021 року о 14.00 год., за адресою: м. Лубни, просп. Володимирський, 9, управління соціального захисту населення виконавчого комітету Лубенської міської ради.

До управління соціального захисту населення 26 травня 2021 року о 13.46 год. надійшла конкурсна документація від Лубенського дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» (код за ЄДРПОУ 40917346), яку Щербак В.О. запропонував відкрити та ознайомитись всім присутнім членам конкурсної комісії.

Чепур О.С., після відкриття конкурсної пропозиції від Лубенського дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» та ознайомлення з нею всіма присутніми членами конкурсної комісії, запропонував визнати конкурсну пропозицію як таку, що відповідає умовам конкурсу, подану відповідно до визначеного терміну та оформлену без порушень вимог, встановлених замовником соціальних послуг та наголосив про те, що цей заклад успішно виконав усі умови соціального замовлення у 2020 р.

ВИРІШИЛИ:

Визнати конкурсну пропозицію від Лубенського дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» як таку, що відповідає умовам конкурсу, подану відповідно до визначеного терміну та оформлену без порушень вимог, встановлених замовником соціальних послуг.

Результати голосування: «ЗА» - 6; «ПРОТИ» - немає; «УТРИМАЛИСЬ» - немає.

  • СЛУХАЛИ:

Щербака В.О., який запропонував конкурсній комісії відповідно до підпункту 1 пункту 26 Порядку надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення та компенсації надавачам вартості соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. №450, прийняти рішення про укладання договору з Лубенським дитячим соціально-реабілітаційним центром «Надія» (код за ЄДРПОУ 40917346), оскільки конкурсна пропозиція подана надавачем соціальних послуг відповідає умовам конкурсу.

ВИРІШИЛИ:

Відповідно до підпункту 1 пункту 26 Порядку надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення та компенсації надавачам вартості соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. №450, прийняти рішення про укладання договору з Лубенським дитячим соціально-реабілітаційним центром «Надія» (код за ЄДРПОУ 40917346), оскільки конкурсна пропозиція подана надавачем соціальних послуг відповідає умовам конкурсу.

Результати голосування: «ЗА» - 6; «ПРОТИ» - немає; «УТРИМАЛИСЬ» - немає.

Голова комісії                                                                           В.О. Щербак

Заступник голови комісії                                                            Н.В. Сухонос

Серетар комісії                                                                           Т.І.Шаповал

Члени комісії:                                                                           П.О.Гузь

В.М. Цимбал

О.С. Чепур

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови