Владислав Харенко переможець «DYKA GONKA»

29.05.2021 року в м. Вишгород, Владислав Харенко з с.Засулля став переможцем «DYKA GONKA» 10 км PRO.

 

Кожен забіг має різну кількість перешкод. Кількість перешкод і рівень їх складності залежить від виду та категорії забігу який обрав Учасник.

PRO - беруть участь найбільш підготовленні чоловіки та жінки які досягли 15 років. Бажано мати досвід участі в забігах з перешкодами. В категорії PRO Учаснику забороняється виконання штрафних вправ, всі перешкоди обов'язкові для проходження. Кожному Учаснику категорії PRO видається браслет, і в разі не проходження перешкоди – цей браслет зрізає Суддя. Число спроб при проходженні перешкоди необмежено. Якщо при проходженні дистанції Учасник не зміг подолати повністю перешкоду, то він заново проходить її в порядку живої черги. Забороняється будь-яка стороння допомога, в тому числі від іншого Учасника забігу, глядача, тренера.

Повне коло становить 5 км.  Кількість перешкод на кожному колі – 15. Подолання перешкод здійснюється за правилами категорії PRO. Кількість перешкод на колі може зазнати змін протягом всієї гонки, в залежності від природних, погодних умов, та на розсуд організаторів.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови