Кубок з пляжного волейболу "СУЛА-2021"

На пляжі «Центральний» в Лубнах поблизу річки Сула пройшов відкритий турнір з пляжного волейболу під назвою "Сула-2021" під егідою сектору з фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому (Іван Тузов, Максим Федорченко).

А головним організатором змагань, як і завжди, був палкий прихильник та ентузіаст волейболу, капітан волейбольної команди «Сула» (Лубни) Юрій Глебович. На урочистому відкритті змагань спортсменів привітала заступник міського голови Ірина Харченко.
У турнірі взяли участь волейболісти у трьох номінаціях – чотири команди ветеранів волейболу, вісім чоловічих команд і десять жіночих. За підсумками цікавих волейбольних протистоянь перемогу у ветеранських змаганнях здобула миргородська команда у складі: Валерій Маслов-Юрій Дячалов. Друге місце посііли лубенці – Сергій Харченко і Григорій Дубинський, а «бронзу» здобула лубенська «Сула» (Юрій Глебович, Сагід Магомедов). Дуже напруженими були волейбольні протистояння між замганнями жінок, де за нагороди вело 10 (!) команд. І за підсумками змагань переможне звання виборола миргородська команда у складі Катерини Пономаренко і Аліни Калашнікової. Друге місце посіла команда «Колосочки», с.Тарандинці Лубенського району – Дарья Симоненко, Світлана Хом’як. А «бронзу» здобули дівчата з Опішні з Зіньківщини – Таміла Нечипоренко і Інна Мелащенко. Далі була інтрига у змаганнях чоловічих восьми пар. І тут щодо лідерів змагань, то не було рівних досвідченим миргородцям з команди «Дім-Дімич» (Дмитро Бакало, Дмитро Ксьонз). Друге місце посіла команда «Ар-Ген» з Глобиного у складі Геннадія Сливи і Артема Шпорта. А третіми стали лубенці – Михайло Кривогуз і Максим Соловйов. Переможці і призери отримали медалі, кубки і грамоти від сектору фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови