МЕДАЛЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ – ДО ДНЯ МІСТА

МЕДАЛЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ – ДО ДНЯ МІСТА

З 4 на 5 вересня в містечку Отепя, в Естонії, пройшов Чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування (рогейн) (24 години). У змаганнях взяли участь близько 250 команд з 15 країн Європи.

 

Суть змагань полягає в тому, щоб спланувати найоптимальніший маршрут та за 24 години відшукати найбільше контрольних пунктів і набрати як можна більше балів.

Умови для участі в змаганнях були важкими, температура повітря вночі знижувалася до +1 градуса, похмура погода з дрібним дощем. Карта була технічно складна, багато заболоченої місцевості та складнопрохідні ліси. Протягом 10 годин нам доводилось орієнтуватись вночі.

За 24 години нашій команді вдалось пробігти близько 110 кілометрів та набрати 292 бали. Саме з таким результатом ми посіли 2 місце в групі Мікс.

Це був мій дебют в складі збірної України. Спочатку ми планували набрати більше балів, проте під час самої дистанції довелось корегувати маршрут та відкинути деякі пункти, щоб встигнути на фініш вчасно. Незважаючи на складні умови та зміну планів ми все ж таки задоволені результатом та будемо продовжувати тренуватись для майбутніх перемог. 

Маргарита Теліпко,

вихованка ДЮКСОТ «Валтекс»

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови