Спортивне орієнтування в курортному місті Трускавець

Стартами на Чемпіонаті України та Всеукраїнських змаганнях серед вихованців ДЮСШ та позашкільних закладів розпочали сезон орієнтувальники дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму «Валтекс».

Змагання проходили в курортному місті Трускавець та на його околицях і зібрали більше 500 учасників майже з усіх регіонів України.

Найкраще на Чемпіонаті України виступила Замахіна Тетяна (Ж-20, дівчата до 20 років), яка здобула срібло на надкороткій дистанції.

У Всеукраїнських змаганнях серед вихованців ДЮСШ та позашкільних закладів високі результати показали: Теліпко Маргарита (Ж-21) – перші місця на середній, скороченій та надкороткій дистанціях, Замахіна Тетяна (Ж-20) – перше місце на надкороткій, другі – на середній та скороченій дистанціях, Руднєва Єлизавета (Ж-14) – перше місце на скороченій та друге на середній дистанціях.

В загальнокомандному заліку орієнтувальники ДЮКСОТ «Валтекс» вибороли п’яте місце серед одинадцяти команд позашкільних закладів. Вище лубенчан фінішували команди Херсонського, Дніпропетровського, Миколаївського та Сумського обласних центрів туризму та краєзнавства.

truskavets

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови