Опитування щодо Стратегії розвитку громади

Шановні мешканці Лубенської територіальної громади та представники бізнесу!

На виконання вимог чинного законодавства виконавчим комітетом Лубенської міської ради розпочата робота з підготовки Стратегії розвитку Лубенської територіальної громади на 2023-2027 роки, яка буде здійснена у співпраці та за підтримки фахівців міжнародного проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Одним з перших етапів підготовки стратегії є проведення опитування представників бізнесу та мешканців громади для визначення оцінки підприємницького клімату в громаді, основних проблем громади та перспектив її розвитку на майбутнє.

У звʼязку з цим запрошуємо представників бізнесу та мешканців громади в термін до 08.03.2023 року пройти онлайн опитування:

  • для представників бізнесу: 

https://cutt.ly/M3QMK5L 

(заповнюється особисто керівником підприємства чи фізичною особою – підприємцем або визначеною ними уповноваженою особою)

  • для мешканців громади: 

https://cutt.ly/Z3QM1LW 

(заповнюється мешканцями громади, яким виповнилося 16 років)

У разі неможливості пройти опитування онлайн, Ви можете скористатися можливістю пройти опитування шляхом заповнення бланків анкет:

 Заповнені анкети просимо надати в термін до 01.03.2023 року будь-яким зручним Вам способом відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету:

  • в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
  • у паперовому вигляді на адресу: м. Лубни, вул. Я.Мудрого, 33, каб. 410. 

Заздалегідь вдячні за співпрацю та участь у розробленні головного програмного документу громади. Сподіваємося, що за участі бізнесу та громадськості нам вдасться спільними зусиллями підготувати стратегію, яка враховуватиме всі актуальні напрямки та забезпечить подальший розвиток нашої громади.

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови