Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та ЗВІТУ про стратегічну екологічну оцінку проекту “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області”

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування
та ЗВІТУ про стратегічну екологічну оцінку
проекту

“Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області”

 

1. Повна назва документу державного планування:

Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області

2. Повне найменування органу, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Лубенська міська рада Лубенського району Полтавської області.

3. Передбачена процедура громадського обговорення.

а) дата початку та строки здійснення процедури:

12.09.2023 на офіційному вебcaйті Лубенської міської ради Лубенського району (https://lubnyrada.gov.ua/mistobuduvannia-ta-arkhitektura/novyny) опублікована Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області” (далі по тексту - Заява). Відомості про надання Заяви внесені до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки реєстраційний № 12-09-2057-23 від 12.09.2023.

Датою початку процедури громадського обговорення Заяви вважати 29 вересня 2023 року. Строк громадського обговорення, для надання зауважень і пропозицій у письмовому та електронному вигляді, встановлено 15 днів. Дата закінчення громадського обговорення Заяви - 27 вересня 2023 року.

Пропозиції від департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації від 22.09.2023 вих. 4117/03.2-24 “Про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування” враховані при складанні звіту про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області”.

Зауважень і пропозицій від Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної військової адміністрації та громадськості щодо Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування не надходило.

29.09.2023 на офіційному веб-caйті Лубенської міської ради Лубенського району (https://lubnyrada.gov.ua/mistobuduvannia-ta-arkhitektura/novyny) опубліковані проект документа державного планування “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області” та розділ “Охорона навколишнього природного середовища. Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області” (далі по тексту відповідно - проект ДДП та звіт про СЕО).

Відомості про надання проекту ДДП та Звіту про СЕО внесені до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки (29.09.2023)

Дата початку процедури громадського обговорення проекту ДДП та звіту про СЕО – 29 вересня 2023р.

Строк громадського обговорення встановлено 30 днів для надання зауважень та пропозицій у письмовому та електронному вигляді. Закінчення громадського обговорення (прийому зауважень та пропозицій) – 28 жовтня 2023р.

б) способи участі громадськості:

надання письмових зауважень і пропозицій. З матеріалами документу державного планування “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області” та розділ “Охорона навколишнього природного середовища. Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту “Генеральний план села Луки Лубенського району Полтавської області” можливо ознайомитись на офіційному веб-caйті Лубенської міської ради Лубенського району (https://lubnyrada.gov.ua/mistobuduvannia-ta-arkhitektura/novyny) та надати пропозиції та письмові зауваження до Лубенської  територіальної громади.

в) дата, час, місце проведення громадських слухань:

Громадські слухання не заплановані.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Лубенської міської ради Полтавської області за адресою: 37500, Полтавська область, Лубенський район, м.Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33. к.104,

Мгарський старостинський округ (Полтавська область, Лубенський район, с. Мгар, вул. Посульська, 109А).

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Лубенської міської ради Полтавської області за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 33, к.104 м. Лубни, Лубенський район, Полтавська обл., 37500, конт. ном. тел. (+38 053 61) 72-767

Зауваження та пропозицій подаються у письмовій формі на паперових носіях та в електронному вигляді на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. протягом 30 днів з 29 вересня 2023 року, з темою листа “Щодо обговорення проекту ДДП та розділу Звіт СЕО ГП с. Луки” по 28 жовтня 2023 року.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосуються документа державного планування:

- офіційні веб-сайти Міністерства екології та природних pecypciв України, Департаменту екології та природних ресурсів і Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної військової адміністрації, Головного управління статистики у Полтавській області, Лубенської міської ради Лубенського району.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування:

При розробці звіту про СЕО відсутня необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП.

Містобудівна документація

Звіт СЕО

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови