Успіхи орієнтувальників ДЮКСОТ «Валтекс» ЛМР

На минулих вихідних поблизу Полтави відбулися змагання відкритого особистого чемпіонату Полтавської області зі спортивного орієнтування.

У них взяли участь 155 орієнтувальників з Полтавщини, Кіровоградської, Луганської, Харківської та Черкаської областей і міста Києва. Наше місто представляли 43 спортсмени команди дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму «Валтекс» Лубенської міської ради.

У змаганнях на подовжених дистанціях в заданому напрямку чемпіонами області у своїх вікових групах стали: Педрига Марія, Руднєва Єлизавета, Теліпко Маргарита, Даценко Артем, Мусієнко Денис, Рева Станіслав, Гейко Іван.

Другі місця вибороли Кучеренко Данило, Тараненко Єгор, Лазебний Максим, Гасанов Владислав.

Третіми фінішували Бовсуновський Іван, Гавриш Іван, Шило Олексій, Петкевич Сергій, Ірклієнко Анастасія, Бабарикіна Кіра.

У двоетапних естафетах в заданому напрямку у своїх вікових групах чемпіонами області стали: Ірклієнко Анастасія і Федоренко Марія, Москаленко Ірина і Теліпко Маргарита, Проценко Словяна і Мисник Олег, Кучеренко Данило і Бабарикіна Кіра, Руднєва Єлизавета і Лазебний Максим, Замахіна Тетяна і Мусієнко Денис, Гавриш Іван і Левченко Данило, Тараненко Єгор і Марченко Дмитро, Ковальчук Денис і Петкевич Сергій.

Другі місця здобули Желудова Анастасія і Педрига Марія, Ахметшина Таїсія і Галамага Олександр, Луневич Костянтин і Воловик Марія, Шило Олексій і Хлус Анастасія. Третіми фінішували Даценко Артем і Рудик Назар.

Вітаємо Дениса Ковальчука з виконанням нормативу розряду «Кандидат в майстри спорту України».

Готували команду до змагань Григорій Семенюта та Сергій Крутій.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови