Перемагати як Олег Приймачов

Майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий переможець чемпіонатів Європи та світу за таїландського боксу (муай тай) - славетний, успішний, але такий щирий, простий і доступний Олег Приймачов у Центрі культури і дозвілля.

Невимушена бесіда з чемпіоном стала яскравим враженням для юних спортсменів та сильною мотивацією на досягнення мети. А для старших – ковтком позитивних емоцій і приводом для гордості.

Дарунком у відповідь Олегу від міської влади став генератор, вручений просто на сцені міським головою Олександром Грицаєнком. Щирі вітання він отримав від голови районної ради Тетяни Качаненко та начальника районної військової адміністрації Сергія Сіряченка.

Приємним додатком до спортивної теми стала культурна програма – вокальні виступи Любові Речкалової та Богдана Ніколаєва, цирковий номер учасниці циркової студії «Маска» і, звісно, бойовий «Гопак» від ансамблю «Юність».

Багато усмішок, емоцій, море спільних фотографій, автографи, обійми – наш чемпіон купався у хвилях захоплення і любові та щедро ділився з земляками секретами успіху: любити свою справу, бути наполегливим, не зупинятися, перемагати!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови