Проведено навчально-тренувальні збори  МГО «Євроклуб Лубни»

На базі молодіжної громадської організації "Євроклуб Лубни", відбулися навчально-тренувальні збори, які зібрали понад 130 учасників із різних міст України: Прилук, Пирятина, Заводського, Гадяча, а також представників двох команд з Миргорода, Решетилівки та Глобино.  Захід став своєрідним форумом для обміну досвідом, сприяння національно-патріотичному вихованню дітей та молоді, які активно відвідують секції спортивного клубу "Євроклуб Лубни".

Збори відкрив голова організації Вадим Лютий, який відзначив активну участь та зацікавленість молоді у розвитку спортивних здібностей та патріотичного виховання. Особливим емоційним моментом стало вручення Подяки молодіжній громадській організації "Євроклуб Лубни" від Лариси Погребняк. Вона висловила вдячність за  активну роботу з молоддю, патріотичне виховання майбутнього покоління.

Захід проходив у дружній атмосфері, сприяв  підвищенню спортивних навичків,  командного духу серед його учасників.

Збори стали яскравим прикладом  спільної праці громадських організацій, тренерських штабів та активної молоді, що  мають спільну мету -  розвиток та поліпшення спортивної культури в громаді та регіоні.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови