«Українська Швейцарія»: перезавантаження

Цими вихідними у Центрі культури і дозвілля Лубенської міської ради з розмахом відбувся благодійний концерт легендарного гурту «Українська Швейцарія». Колектив з майже 35-літньою історією в частково оновленому складі з юнацьким запалом представляв шанувальникам відомі хіти та авторські пісні в оригінальному аранжуванні керівника колективу Віталія Циганника.

Глядачі з захватом сприймали кожну пісню улюблених музикантів у виконанні незмінного фронтмена гурту Анатолія Куценка. А вони – ліричні, патріотичні, запальні – так і лилися зі сцени, підносячи, розчулюючи, заворожуючи. У пам’ять про дату Чорнобильської трагедії, що наближається, прозвучала пісня на слова Василя Куксаня «Ми живемо».

Оплески не стихали і під час виступів гостей заходу: автора та виконавця Дмитра Лобаренка, чарівної й талановитої співачки Ілони Метели, соліста колективу «Контингент» Олександра Нудьги та Володимира Гриня у складі гурту «From the deep».

Не забули й про основну мету заходу – збір коштів на комплектуючі для дронів, які передали майстру через БО БФ «Спільні справи» (керівник – Катерина Скуратовська).

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови