Толока у Молодіжному парку

20 квітня,  з нагоди Дня довкілля,  активною, прогресивною молоддю було ініційовано  проведення толоки у Молодіжному парку  нашого  міста.  Організаторами заходу   виступила   спільнота «Lubny Vibe» (засновники відкритого пабліку  Дарія Карякіна, Олексій Шепель).

Акція чистоти  проходила за підтримки   Лубенської міської ради, КП «Парки Посулля», КП «Конвалія», КП «Чисте місто». До  загальної толоки  долучилися і представники бізнесу.

Екологічна ініціатива згуртувала  понад 90 містян  різного віку та зайнятості.  Усі вони, проявивши соціальну відповідальність, стали учасниками акції з  прибирання рекреаційної зони: очистили парк  від побутових відходів, гілля, покосили траву, привели до ладу зелені насадження.

Організатори  разом з партнерами подбали і про культурне дозвілля  малечі,  яка прийшла з батьками на  толоку.  Доки дорослі працювали, на дітей чекала  насичена програма з аніматорами та майстер-класами.  От перепочити лубенцям можна було з кавоюбрейк.

43 підприємці громади подбали про  заохочувальні подарунки  учасникам толоки, тож її  позитивним доповненням  стала лотерея  розіграшу  призів.

Загальна толока   – це гарний  приклад  згуртованості лубенців, коли  разом  швидко  та результативно вдається  виконати  заплановане, зробити ошатнішими  місця відпочинку.

Дякуємо організаторам, усім учасникам  заходу,  за активність, небайдужість та любов до рідного міста!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови