«Любов твою не вичерпать до дна»

Травень – місяць, багатий на свята, найпрекрасніша, найпишніша пора весни. Одне з найсвітліших, найрадісніших весняних свят – День матері. Воно присвячене найріднішій і найближчій людині, котра дала життя своїй дитині.

11 травня, напередодні Дня матері,  в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика для хлопчиків та дівчаток бібліотекарі книгозбірні організували пізнавально-розважальну програму «Любов твою не вичерпать до дна».

 Ведуча заходу Сніжана Кириченко ознайомила дітей з історією свята і майстерно провела для дівчаток і хлопчиків ряд конкурсів. Діти успішно виконували завдання на маршрутних зупинках:  «Асоціативний кущ», «Поетична», «Знайди слова», «Криптограма», «Збери прислів’я», «Шифрувальник» та «Компліменти для матусі». А, впоравшись із всіма завданнями, учасники заходу дружно вирушили на пошуки скриньки зі «скарбом». У скриньці, яку оберігав Бібліотечний Гном, діти знайшли солодкі подарунки для своїх матусь. Приємне доповнення до подарунків став «Сертифікат для найкращої матусі», з любов’ю заповнений кожною дитиною. Разом з бібліотекарем Ларисою Гончарук діти ділилися ідеями щодо привітання своїх любих мам вдома. Святкового настрою додали всім дружнє спілкування за чаюванням. Свято Матері стало ще однією сходинкою до родинного єднання в бібліотеці.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови