Відбудеться семінар та нетворкінг для малого та середнього бізнесу

Благодійний фонд «Повір у себе» у партнерстві з Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, KFW DEG Impuls та Астарта-Київ другий рік поспіль упроваджує проєкт «Курс на Незалежність», що спрямований на підтримку малого та середнього бізнесу та має на меті створити потужну екосистему малих виробників та великого бізнесу для підтримки економічної стабільності країни.

«Курс на незалежність» - це благодійний проєкт для українців, які мають власну справу, але потребують коштів на обладнання для її розвитку.

Крім надання грантової підтримки у вигляді обладнання для розширення виробництва, благодійний фонд «Повір у себе» також проводить навчання для підприємців.

16 травня 2024 року з 9:00 до 17:00 години благодійний фонд «Повір у себе» організовує семінар на тему «Кластерний підхід до партнерства в регіоні» та нетворкінг між малими підприємцями із залученням представників місцевої влади. Захід відбудеться офлайн у місті Полтава, вулиця Європейська, 7, Оптіма Колекція Галерея Полтави.

Запрошуємо Вас доєднатися до заходу, де Ви зможете поспілкуватися із підприємцями Вашої області/громади та долучитися до обговорення по підтримці малого та середнього підприємництва задля зміцнення економіки країни.

За детальною інформацією про захід можна звертатися за номером телефону: +38(050)7813264 Жанна Радько.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови