Відеотур  «Цікаво про Італію»

15 травня  любителі віртуальних подорожей знову зібралися в читальній залі Лубенської міської бібліотеки для дорослих імені В. Леонтовича на відеотур «Цікаво про Італію».

Справді, було дуже цікаво, адже модератор зустрічі, вчитель історії Академічного ліцею імені братів Шеметів Ірина Нестеренко, розповіла присутнім про захоплюючу подорож до славнозвісних Риму, Ватикану, Помпеїв, Флоренції, яку нещодавно вона здійснила разом зі своїми учнями.

Розповідь супроводжувалася цікавими фото- та відеоматеріалами, а подорожуючі  віртуально ознайомилися з   найбільшою  спорудою Ватикану - Собором  Святого Петра,  скульптурами та пам’ятниками, вкинули монетку в фонтан Треві в центрі Риму, згадали трагічні сторінки давньоримського міста Помпеї, знищеного внаслідок виверження вулкана Везувій, помилувалися квітучою Флоренцією.

Культура харчування італійців, їх темперамент, традиції та звички теж жваво обговорювалися  під час відеотуру.

Присутні залишилися задоволеними віртуальними мандрами та зацікавилися книжковою виставкою «Мандрівки світом: країни та народи», яка присвячена Італії, колисці європейської цивілізації.

  

  

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови