Територіальний центр запрошує до співпраці талановитих та творчих

У відділенні денного перебування Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області   пенсіонери та  громадяни з інвалідністю  можуть змістовно, цікаво та корисно провести свій вільний час,  покращити емоційно-психологічний стан чи просто поспілкуватися зі своїми ровесниками. Тут систематично проводяться культурно-масові заходи, а саме:   тематичні години, літературно-музичні зустрічі, концертні програми, які вкрай  необхідні для відвідувачів, адже це  усунення  обмеження життєдіяльності, розширення культурних контактів  громадян похилого віку та людей з інвалідністю, залучення до участі у художній самодіяльності, формування позитивного  світогляду та продовження активного довголіття.

Творчі здібності відвідувачів підтримує  та розвиває  організатор культурно-дозвіллєвої діяльності  Микола Кочерга. Він же і  є музичним керівником вокального колективу «Зустріч» при відділенні денного перебування. Колектив вперше заявив про себе  ще   у  2006 році. І вже протягом 17 років без вокального колективу  не обходиться жодний захід у Територіальному центрі. Щосереди та щоп’ятниці   його учасники збираються на репетиції, розучують пісні. Час роботи над піснею залежить від її складності, об’єму співочих навичок, пам’яті пенсіонерів та кваліфікації педагога. А кваліфікації у Миколи Миколайовича достатньо,  він є прекрасним акомпаніатором та  композитором.

Репертуар хору різноманітний, до нього увійшли перлини української пісенної творчості: історичного та патріотичного звучання, жартівливі і ліричні пісні.  Неодноразово  учасники співали  пісні на слова та музику Миколи Кочерги. Українська пісня здатна передати найпотаємніші думки, надії і сподівання на добро, перемогу та мир. Тож, ласкаво запрошуємо до   Територіального центру старше покоління, людей, яких  приваблюють культурно-дозвіллєві заходи.

                                                                                                                                                      Завідувач відділення

                                                                                                                                                      денного перебування     Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови