Відбулося   чергове засідання виконавчого комітету

22 травня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради.   У його роботі взяли участь  22 члени виконкому.  На засіданні було розглянуто 22 питання.

Обговорення розпочали  з питання  підготовки  комунального господарства Лубенської територіальної громади  до роботи в осінньо-зимовий період.  З інформацією  виступив в.о начальника Управління, головний спеціаліст  відділу комунального господарства та капітального будівництва Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лубенської міської ради Євген Якименко.

Серед переліку  пріоритетних  напрямків роботи в   структурі житлово-комунального господарства є використання альтернативних видів палива  в осінньо-зимовий період.  На цих та  інших питаннях було зосереджено увагу  членів виконкому.   Після обговорення проєкт рішення було схвалено.

Крім того, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко  інформував про надані державою та партнерами  ряд можливостей щодо  альтернатив відновлення пошкоджених об’єктів  підприємств «Теплоенерго».

Члени виконкому ухвалили рішення про встановлення тарифу на централізоване водопостачання, що надається КП «Сяйво». Він буде складати 15,81грн. за м.куб.

Також  ухвалено рішення щодо встановлення тарифу на централізоване водопостачання, що надається обслуговуючим кооперативом «Вищебулатецький водограй».  Тариф за послуги з централізованого водопостачання  становитиме  20,48 грн. за м.куб.

Прийнято ряд рішень у галузі комунального господарства, а саме:  про   розміщення обʼєктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту;  про дозвіл на розміщення зовнішньої реклами;  про комунальну забудову, про житлову  та громадську забудови і благоустрій.  Проєкти рішень представив  начальник  відділу  містобудування  та архітектури виконавчого комітету  Лубенської міської ради Андрій Шмонденко.

Усі рішення виконавчого комітету  будуть оприлюднені на сайті Лубенської міської ради.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови