Втрачаємо... Болить... Сумуємо....

Гірчить полином травень, страшні звістки заставляють стискатися серця, а новини про смерть таких молодих і справжніх здаються безглуздими помилками. Нова втрата у Лубенській громаді.

24 травня 2024 року поблизу н.п. Сокіл, Покровського району, Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу і незалежність, відданий військовій присязі загинув наш земляк  -  стрілець–зенітник зенітно-ракетного взводу військової частини, солдат КОМІСАРОВ РУСЛАН МИКОЛАЙОВИЧ.

Руслан Миколайович Комісаров народився 21 червня 1991 року в місті Кременчук. Там він закінчив 9 класів середньої школи №11 та отримав професію зварювальника у професійно- технічному училищі №26.

З 2017 року Руслан разом із сім’єю мешкає у Лубнах. Працював експедитором на фірмі будівельних матеріалів. Але, розуміючи всю складність ситуації на фронті, важливість захисту своєї Батьківщини – з лютого 2023 року вступив до лав Збройних Сил України.

У пам’яті всіх, хто знав Руслана житиме його широка посмішка та щире бажання спілкуватися й допомагати. Він був відповідальним і чесним, мав багато друзів, любив футбол, життя і свою родину.

Ворог обірвав ще одне молоде життя. Осиротіли діти. Родина втратила справжню опору.

Висловлюємо глибоке й щире співчуття, дружині, дітям, брату, батьку, всім рідним та друзям. У серцях вдячних лубенців житиме світла пам’ять про героя, що віддав своє життя за Україну і кожного з нас.

Царство Небесне, тобі Воїн!

Прощання з КОМІСАРОВИМ Русланом Миколайовичем відбудеться 29 травня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови