Знову втрата... Сумуємо

Чорний тиждень у Лубенській громаді. Повняться ріки сліз, множиться горе.

22 травня 2024 року внаслідок артилерійського обстрілу у районі населеного пункту Часів Яр, Бахмутського району, Донецької області, відданий військовій присязі на вірність Україні, загинув наш земляк - оператор відділення протитанкових ракетних комплексів механізованого батальйону військової частини, молодший сержант ЧУПИР МИКОЛА ІВАНОВИЧ.

Микола Іванович Чупир народився 3 липня 1973 року у с. Тишки Лубенського району. Вчився у Тишківській, а згодом - у Вовчицькій школах. Спеціальність агронома здобув у Березоворудському радгоспі-технікумі.

Після строкової служби у лавах Збройних Сил України присвятив себе роботі у Лубенських лісницьких господарствах. Вмів і любив дбати про  природу та ліс. Захоплювався рибалкою.

На початок повномасштабного вторгнення російських агресорів Микола Іванович займав посаду агронома-метеоролога на метеорологічній станції «Лубни». Звідти і рушив він на війну вже у березні 2022 року.

Микола Чупир був не лише щирою і чуйною людиною, яка любила дітей і життя. Він мав «золоті» руки, здатні побудувати і будинок, і надійний бліндаж. Його любила родина, цінували й поважали побратими.

Низький уклін і слова щирого співчуття дружині та сину загиблого, його брату та всім рідним і друзям.

Ще один надійний захисник у світлому Небесному воїнстві.

Йому наша довічна вдячність і Царство Небесне!

Прощання з ЧУПИРЕМ Миколою Івановичем відбудеться 29 травня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Панахида за загиблим відбудеться о 13 годині за адресою с. Засулля, вул.Дружби,59.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови