«Стежками казкового дитинства»

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – одне з найбільш «дитячих» свят у світі, прекрасне свято радості та надії. Дні, що передують цій даті, були в Лубенській міській бібліотеці для дітей яскравими та сповненими дитячим гамором і веселощами. Фахівці книгозбірні підготували чудовий бібліофест «Стежками казкового дитинства», який із задоволенням відвідували групи дітлахів  навчальних закладів міста.

Юних читачів радо зустрічав кіт Матраскін, що вже став символом дитячої бібліотеки. Потім естафету переймав казковий Дракончик. Разом із Мишкою і Ведмедиком Почитайком дітлахи розгадували загадки та ребуси. З щирими посмішками  танцювали веселі руханки разом з казковими  героями. На завершення отримали в подарунок від бібліотекарів розмальовки або кульки.

Весело і змістовно крокували малята «стежками казкового дитинства» та з позитивними емоціями залишали стіни книгозбірні, з нетерпінням чекаючи наступної зустрічі.

Також цими днями увагу всіх відвідувачів бібліотеки привертає книжкова виставка «Право на щасливе дитинство» та галерея малюнків «У країні дитячих мрій».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови