Оперативна інформація станом на ранок 04.06.2024 р.

Слава Україні! Триває 830-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Ситуація на деяких ділянках фронту залишається напруженою, але контрольованою. На даний час відбулося 124 бойових зіткнення. Наші оборонці протидіють численним спробам російських загарбників атакувати та просуватися в глибину нашої території, завдають їм ефективного вогневого ураження, виснажуючи по всій лінії бойового зіткнення.

Ракетні війська і артилерія Сил оборони протягом доби уразили п’ять районів зосередження особового складу противника, чотири засоби ППО та одну артилерійську систему.

Протягом доби російські окупанти завдали по території України два ракетних удари із застосуванням шести ракет та 37 авіаційних ударів із застосуванням 51 КАБу, задіяли 359 дронів-камікадзе. Крім того, окупанти здійснили понад 2100 обстрілів позицій наших військ та населених пунктах із застосуванням різних типів зброї.

На Харківському напрямку ворог шість разів атакував позиції наших оборонців в районах Липців та Вовчанську. П’ять атак відбито, один бій триває в районі Вовчанська. Російські загарбники успіху не мають, ситуація контрольована.

Станом на ранок 4 червня 2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Сьогодні на території громади відбуватимуться начальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій!

Через постійні атаки ворога на міста і села України, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

Закликаємо  більш економно споживати електроенергію, це дозволить знизити навантаження на енергосистему та зменшить необхідність відключень.

 З актуальними графіками відключень можна ознайомитись за посиланням: https://t.me/poltavaOE

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня 2023 року комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066-342- 27- 94

Переможемо разом! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови