Оперативна інформація станом на ранок 06.06.2024 р.

Слава Україні! Триває 832-га доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Продовжується оборонна операція українських військ. На даний час загалом відбулося 85 бойових зіткнень з російськими загарбниками.

Наші воїни виснажують ворога на всій протяжності лінії бойового зіткнення та в тилу. Цієї доби Повітряні сили та ракетні війська і артилерія уразили 12 районів зосередження живої сили окупантів, район зосередження ОВТ, два пункти управління БпЛА та радіолокаційну станцію.

З початку доби противник завдав по території України одного ракетного удару та 37 авіаударів (зокрема 40 КАБами), застосував 499 дронів-камікадзе. Здійснив 2742 обстріли по позиціях наших військ та населених пунктах із використанням різних типів озброєння.

На Харківському напрямку відбулося 5 бойових зіткнень із російськими загарбниками. Відбито три атаки у районах села Липці і міста Вовчанськ. У останньому тривають бойові дії у двох локаціях. Втрат позицій не допущено. Ситуація контрольована.

Станом на ранок 6 червня 2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Через постійні атаки ворога на міста і села України, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

Закликаємо  більш економно споживати електроенергію, це дозволить знизити навантаження на енергосистему та зменшить необхідність відключень.

 З актуальними графіками відключень можна ознайомитись за посиланням: https://t.me/poltavaOE

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня 2023 року комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066-342- 27- 94

Переможемо разом! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови