Тематична година " У колі друзів"

9 червня в Україні  відзначають Міжнародний день друзів, тож  на передодні цього  дня  у  Територіальному центрі  соціального обслуговування  зібралися відвідувачі закладу на тематичну годину «У колі друзів». У  пенсіонерів  випала нагода ще раз зустрітися, поспілкуватися, послухати  українські народні пісні у виконанні  учасників вокального колективу «Зустріч» і найголовніше   знайти нових друзів.

В народі говорять, коли людина має справжню дружбу, то має найбільший скарб у житті. Про це свідчать народні прислів’я та приказки:  «Дружба та братство дорожче багатства», «Дерево міцне корінням, людина - друзями». Дружба не тільки є важливою частиною людського життя, а й допомагає в боротьбі з ворогом «Де дружніші, там і сильніші», «Дружній череді і вовк не страшний». Тож  саме про підтримку та допомогу один одному, про цінність  дружби та друзів  червоною ниткою  пройшлося через увесь сценарій заходу.

Отже, відвідувачі ще раз переконалися, що дружба  у народі має велике значення  і «Як будемо в дружбі жити - нас нікому не зломити».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови