Робоча нарада з керівниками чорнобильських організацій

20 квітня на робочу нараду з питань підготовки до відзначення 35-ї річниці Чорнобильської трагедії зібралися керівники громадських організацій, що представляють інтереси ліквідаторів аварії.

 На жаль, всесвітня пандемія захворювання на  COVID-19 вносить свої корективи у ті плани, які були завчасно підготовлені, щоб гідно відзначити подію. Оскільки кількість хворих в місті стрімко зростає, а ліквідатори - люди переважно поважного віку, які вже мають  слабке здоров’я, вирішено не проводити масових заходів з цього приводу. Міський голова Олександр Грицаєнко повідомив, що міська рада підготувала й надасть матеріальну допомогу тяжкохворим ліквідаторам (за поданнями керівників громадських організацій) та впродовж року, після стабілізації ситуації із захворюванням людей, здійснить всі інші заплановані заходи. Пам'ять про тих ліквідаторів, що вже відійшли у вічність вшанують 26 квітня вузьким колом осіб.

Керівники громадських організацій погодилися з такими змінами та обговорили спільні важливі питання, які виникають повсякчас.

Хвороба може змусити нас не збиратися, не проводити масових заходів, але ніколи не перешкодить шанувати та дякувати людям, які ціною свого життя та здоров’я врятували світ.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови