Із засідання сесії Лубенської міської ради

Сьогодні, 20 червня, на засіданні сорок другої сесії восьмого скликання, поруч з іншими питаннями порядку денного, прийняте важливе рішення.

Депутати внесли зміни до п 4.11 розділу 4 Комплексної програми розвитку соціального захисту населення на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Лубенської міської ради від 18 серпня 2021 року (зі змінами та доповненнями). А саме, виклали наступний абзац у такій редакції:

«Забезпечити надання одноразової грошової допомоги мобілізованим особам, які призвані після 01 січня 2024р. на військову службу до Збройних Сил України у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України в розмірі 15 тисяч гривень».

Таким чином, всі земляки, що були призвані до служби у Збройних Силах України з першого січня цього року, можуть отримати одноразову допомогу з коштів міського бюджету.

Нагадаємо: для отримання допомоги до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області (м.Лубни, проспект Володимирський, 9) за зареєстрованим місцем проживання, а для внутрішньо переміщених осіб – за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, подаються наступні документи:

- заява відповідного зразка;

- згода на збір, а також на обробку персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних»;

- копія одного з документів: довідки з підрозділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про те, що громадянин є дійсно мобілізованим відповідно до указу Президента України; документу, що свідчить про укладення громадянином контракту про службу в ЗСУ; копії військового квитка з відміткою про мобілізацію або інший підтверджуючий документ про мобілізацію до ЗСУ або інших військових формувань;

- копію паспорта у формі книжечки (1, 2 сторінки та сторінки з відміткою про місце реєстрації) або копія паспорта у формі пластикової картки типу ID-1 (лицьового та зворотного боку) з витягом про місце реєстрації військовослужбовця та члена його сім’ї, який подає документи для надання допомоги військовослужбовцю;

- документи, які підтверджують факт проживання мобілізованої особи на території Лубенської територіальної громади (у разі потреби);

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

- копія довідки внутрішньо переміщеної особи (у разі потреби);

- дані для зарахування коштів;

- копія документа, що підтверджує родинні відносини (копія свідоцтва про шлюб, копія свідоцтва про народження мобілізованого або його дитини) (у разі потреби).

У разі звернення за допомогою члена сім’ї військовослужбовця, необхідно надати підтверджуючі документи про родинні стосунки.

Виплата буде проводитися управлінням соціального захисту населення виконкому Лубенської міської ради за рахунок коштів бюджету громади в межах затверджених асигнувань.

Телефон для довідок 0536177346

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови