Підписано договір про грант

Навіть попри війну, Лубенська міська рада продовжує опікуватися проблемою енергозбереження на критично важливих комунальних підприємствах. На останній сесії депутатами було одностайно схвалено, а сьогодні міським головою Олександром Грицаєнком та начальником фінансового управління Тамарою Романенко підписано договір про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO) та Лубенською міською радою. З боку копорації  свої підписи під документом поставили керуючий директор  NEFCO Тронд Мое та старший радник Ронні Нільссон.

Грантові кошти за цим договором надаються на безповоротних умовах і склали 520 000 євро. Це дуже важливе джерело додаткового фінансування в умовах недостатнього  власного ресурсу буде спрямоване на реалізацію інвестиційного проєкту «Реконструкція системи водопостачання та водовідведення з впровадженням енергозберігаючих технологій вм. Лубни на  2020-2032 роки, ЕТАП 2».

Допомога міжнародних донорів є критично важливою для фінансування енергетичної сфери  нашої громади, особливо під час війни. Північна екологічна фінансова корпорація (NEFCO) вже неодноразово ставала нашим надійним партнером. Вказаний проєкт профінансований урядом Швеції у рамках програми зеленого відновлення України. Тож, дякуємо всім сторонам - учасникам за їх сумлінну працю, велику підготовчу роботу та підтримку договору про грант

Діємо разом, дякуємо кожному, хто допомагає! Слава всім, хто з Україною!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови