Вітаємо переможців конкурсу «Екологічні ініціативи Полтавської області»

Цьогоріч відбувся щорічний конкурс «Екологічні ініціативи Полтавської області», оголошений Полтавською обласною радою, метою якого є підвищення рівня екологічної поінформованості населення у сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища. Вирішення цих питань є одним з основних завдань для сталого та гармонійного розвитку Полтавської області та, зокрема, Лубенської територіальної громади.

З кожним роком все більше людей не тільки замислюються про стан навколишнього середовища, а й беруть безпосередню участь у його захисті. Саме завдяки свідомості та небайдужості мешканців нашої громади на участь у конкурсі «Екологічні ініціативи Полтавської області» від громади було подано 8 проєктів у сфері захисту довкілля, благоустрою, чистоти, поводження з відходами, екологічної освіти та просвіти. І це є найвищим показником по області!

Як показало життя, мешканці Лубенської територіальної громади поступово рухаються у напрямку екосвідомого життя, а тому й підтримали ідеї та активно долучитися до голосування за подані проєкти.

21 червня обласною радою були підведені підсумки голосування за проєкти та оголошено переможців конкурсу у категоріях «Міста», «Села» та «Селища». Серед міст визначено 9 проєктів-переможців, з них - 2 переможці з Лубенської територіальної громади:

««Зелені легені» Першої гімназії імені Матвія Номиса Лубенської міської ради» – автор Даценко Людмила Анатоліївна;

«Екологічний навчально-моніторинговий центр (ЕНМЦ) – крок до покращення довкілля» – автор Білан Руслан Олексійович.

Приємно відзначити активність голосування наших мешканців, адже в цілому за проєкти нашої громади віддано більше, ніж 6,8 тис. голосів. Крім того, наші проєкти є беззаперечними лідерами голосування в цілому по області, адже це проєкти з найбільшою кількістю відданих за них голосів.

Тож щиро вдячні організаторам, учасникам, мешканцям громади за небайдужість, активну участь та перемогу у конкурсі «Екологічні ініціативи Полтавської області». Адже розвиток та процвітання нашої громади є результатом спільних зусиль, які докладає кожен із нас!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови