Командир корабля "Лубни" був гостем нашої громади

Ми вже розповідали, що морські кордони нашої держави боронить прикордонний сторожовий корабель Державної прикордонної служби України, який носить ім’я нашого славного тисячолітнього міста «Лубни». Вже під час повномасштабної війни лубенці неодноразово надавали допомогу екіпажу цього судна. І ось, 26 червня, перебуваючи у відпустці, до Лубен завітав командир корабля BG-82 «Лубни», лейтенант Валерій Бульмага.

«Завжди хотів побачити місто, ім’я якого носить мій корабель!, - каже Валерій Бульмага - і ось така можливість випала».

Командир корабля зустрівся з міським головою Олександром Грицаєнком та передав слова щирої вдячності всім мешканцям Лубенської громади за підтимку та допомогу. У розмові та в інтерв’ю, яке він дав на «Радіо-Лубни», Валерій розповідав про службу прикордонників в умовах повномасштабної війни, про будні бійців, про їх віру в нашу неодмінну Перемогу.

Командир корабля «Лубни» разом з міським головою вшанували пам’ять полеглих у російсько-українській війні Героїв-земляків у сквері Небесної сотні, відвідали Курган Скорботи та оглянули місто.

«Об’єднавши зусилля, всі разом: на фронті і в тилу, на суші, на морі й в повітрі – ми обов’язково переможемо», - запевнив лейтенант Валерій Бульмага.

А ми зичимо нашим охоронцям сили, витримки і нехай оберігає їх Бог і наша щира любов!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови