Медитація - пошук "затишної бухти"

Літо - це не лише спека, а й пошук та збагачення новими знаннями. Чергове заняття, присвячене самовдосконаленню та розвитку емоційної рівноваги відбулося в Публічній бібліотеці імені Володимира Малика. Провела його кваліфікований психолог, що працює в груповій психологічній підтримці - Галина Пасічник в рамках проєкту «Інтегрована підтримка ментального здоровꞌя уразливих категорій населення в Полтавській області», проєкт БО «Світло надії» за підтримки РАСТ.

Консультант працює за методикою відомого психотерапевта Дж. Гордона. Як інформує психологиня: "Кожна медитація - це різна техніка та система пошуку власної зони комфорту. Втім, початок завжди один - повернути собі стан спокою".

Власне, ми всі давно перебуваємо у стіні хронічного стресу та тривоги, тож елементарні навички медитування під приємну музику та професійні поради психологині позитивно впливають на емоційне розвантаження наших читачів. Такі заходи відбуваються за програмою "Зцілення душі і тіла", яку розробили фахівці з психічного здоров'я Університету Джорджтауну (США). Методика дозволяє людям краще долати стрес, полегшує хронічний біль, знижує рівень втоми, покращує загальний тонус організму та самопочуття.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови