Оперативна інформація станом на ранок 20.09.2024р.

Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1340 осіб. Також українські воїни знешкодили 20 танків, 39 бойових броньованих машин, 35 артилерійських систем, два засоби ППО, 52 БпЛА оперативно-тактичного рівня, одну крилату ракету, 59 автомобілів та шість одиниць спеціальної техніки ворога.

Станом на ранок 20 вересня 2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна і контрольована.

Через постійні атаки ворога на міста і села України, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

Впродовж доби відключень електроенергії не заплановано.

Проте, закликаємо  більш економно споживати електроенергію, це дозволить знизити навантаження на енергосистему та зменшить необхідність відключень.

На засіданні оперативного штабу з оборони Лубенського району Полтавської області при Лубенській районній військовій адміністрації, що відбулося 5 вересня 2024 року (протокол №10, п. 3), ухвалено рішення:

у зв’язку з систематичними обстрілами України з боку рф, на території Лубенського району тимчасово (до 01.10.2024) заборонити проведення культурно-масових заходів.

Сьогодні о 12 годині на Володимирському майдані в Лубнах відбудеться прощання із загиблим земляком Яремою Віталієм Олексійовичем.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня 2023 року комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066-342- 27- 94

Слава Збройним Силам України! Разом до Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови