Міцнішає дружба між Лубнами та Скерневіце

Офіційна делегація Лубенської територіальної громади, у складі секретаря міської ради Маргарити Комарової, начальника відділу сім’ї, молоді та спорту Світлани Скиби та директорів ліцеїв імені братів Шеметів та «Європейського» Наталії Брекало та Лариси Деркач відвідала польське місто-побратим Скерневіце. Мета цієї поїздки - висловлення щирої вдячності за незмінну підтримку та допомогу, яку місто-побратим надає нашій громаді від початку повномасштабного вторгнення.

На гостей чекала насичена та цікава програма. У рамках візиту делегація взяла участь у традиційному 47-му святі фруктів, овочів і квітів, яке справило незабутнє враження. Крім того, представники громади відвідали місцевий навчальний заклад. Це стало платформою для обміну досвідом та пошуку нових можливостей для співпраці у сфері освіти.

Дружніми, теплими та емоційними були зустрічі із президентами міст Ловіча та Скерневіце паном Маріушем Северою та паном Кшиштофом Яжджиком та їх колегами. Представники делегації відчули небайдужість польського народу до наших сучасних проблем. Приємно зауважити, що мешканці Скерневіце пильно стежать за подіями, які відбуваються в нашій громаді під час воєнного стану, та вчасно надають необхідну допомогу.

Саме такі поїздки стають важливим кроком у зміцненні партнерських відносин між нашими містами та відкривають нові перспективи для подальшої співпраці.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови