Вітаємо з Днем художника України!

Шановні майстри художнього мистецтва!

Щорічно у другу неділю жовтня в Україні відзначають професійне свято майстри пензля. Щиро вітаємо Вас з Днем художника України!

Лубенщина багата талантами. Творчі майстри пензля нашого краю наповнюють життя кожного з нас яскравими барвами. Додають часточку позитиву у неспокійне сьогодення, надихають оптимізмом, вірою у мирне майбутнє України. Художники нашої територіальної громади активно донатять, долучаються до волонтерських акцій, підтримують ЗСУ, надійно тримаючи мистецький фронт.

У нашій громаді багато талановитих особистостей. Адже креативні здібності, естетичний смак та любов до прекрасного нашій молоді прививають педагоги Лубенської школи мистецтв. Для багатьох майстрів пензля нашого краю мистецька школа (її художнє відділення) стала початковим етапом становлення їх як особистостей.

У галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького експонуються роботи митців Всеукраїнського рівня. А фонди галереї дбайливо зберігають полотна художників з різних куточків України та зарубіжжя.

 Всеукраїнська художня виставка «Лубенська художня весна», започаткована 50 років тому, збирає у нашій громаді раз у три роки найталановитіших  живописців України, відкриваючи для відвідувачів галереї незвіданий світ мистецького життя України.

Щиросердно бажаємо усім художникам, митцям, аматорам образотворчого мистецтва цікавих ідей та мирного неба над головою. А ще – успіхів, світлих думок і безперервного потоку натхнення! Нехай фарби життя не тьмяніють!

Зі святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови