Оперативна інформація станом на ранок 22.10.2024 р.

Слава Україні! Розпочалась  972 - га доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Ситуація на фронті залишається складною. Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, безупинно атакує наші позиції. Українські захисники стійко стримують натиск окупантів, завдаючи ворогу максимальних втрат. Загалом, протягом минулої доби зафіксовано 134 бойових зіткнення. За уточненою інформацією, вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари, а також 82 авіаудари, зокрема скинув 136 КАБ. Крім цього, здійснив більш як чотири тисячі обстрілів населених пунктів та позицій наших військ, з них 154 - із реактивних систем залпового вогню.

Вчора авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали дев’ять ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника і уразили два мости. На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії, загалом відбулося три бойових зіткнення. Бої точилися в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ. Сили оборони України продовжують операцію в Курській області. За минулу добу ворог завдав по Курщині 41 авіаудар, застосувавши 68 керованих авіабомб, до того ж здійснив 260 обстрілів районів населених пунктів.Наші воїни активно завдають окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці. Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1350 осіб. Також українські воїни знешкодили вісім танків, 24 бойових броньованих машини, 34 артилерійських системи, дві реактивні системи залпового вогню, два засоби ППО, 71 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 77 автомобілів та 20 одиниць спецтехніки окупантів.

Станом на ранок 22 жовтня  2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Через постійні атаки ворога на міста і села України, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня 2023 року комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066-342- 27- 94

Переможемо разом! Слава Україні

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови