Обговорили питання отримання дозвільних документів на виконання будівельних робіт

29 квітня у приміщенні виконкому відбулася нарада за участю керівників управлінь виконавчого комітету Лубенської міської ради, які виступають замовниками будівництва. На нараді обговорили питання оформлення дозвільних документів на проведення будівельних робіт з нового будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів.

 

Порушувалися питання отримання дозволу на початок будівельних робіт для об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками через електронний кабінет шляхом подання документів засобами програмного забезпечення Єдиного державного веб-порталу електронних послуг https://diia.gov.ua.

Особливо наголошувалося на відповідальності учасників тих чи інших робіт на кожному етапі будівництва, належному веденню документації, оформленню договорів підряду.

Серед іншого були обговорені деякі проблемні питання, що виникають в процесі виконання робіт, а саме: порядок внесення змін до проєктної документації, склад і зміст проєктної та виконавчої документації для введення об’єкта в експлуатацію, контроль за відповідністю виконуваних робіт проєктній документації.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови