Вітання міського голови

Шановні лубенці! Мешканці громади!

Дорогі земляки!

Щиро і сердечно вітаю вас з великим християнським святом – Світлим Воскресінням Христовим!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Адже чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією.

А сьогодні, понад усе, ми просимо у Бога миру, злагоди та спокою для нашої  України, рідного краю, кожної оселі.

 

Ми живемо у складний час. Український народ зі зброєю в руках виборює своє право на свободу й незалежність. Людство потерпає від хвороби COVID -19. Тому, у період випробувань, нехай Всевишній дарує всім лубенцям, військовим, нашій громаді, як і всій Україні, мир і спокій. Впевнений – ми перейдемо через нинішні випробовування. І обов’язково переможемо. Мир і злагода прийдуть на нашу землю.

У цей день дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку. В найскладніші часи непохитно віримо – Господь не залишить нас.

Лубенці щиро люблять ці свята, зберігаючи і передаючи звичаї з покоління в покоління, освячуючи щедрі великодні кошики під веселі передзвони із церковних веж.

Хочу, щоб ця радісна подія утвердила наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Прошу у Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці. Зичу добра й радості у ваші домівки.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає Вам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. 

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

 

З повагою

Лубенський міський голова

Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови