Відвідали сім’ї, що перебувають у складних життєвих обставинах

Сім’я - це первинне середовище, де дитина народжується, зростає та формує майбутнє своєї держави й нації в цілому. Саме у сім’ї формуються традиції, звичаї та обряди. Тож контроль за становищем сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах - першочергова задача відповідних органів виконавчої влади.

 Днями службою у справах дітей виконавчого комітету Лубенської ради Лубенського району Полтавської області спільно з Лубенським міським центром соціальних служб з метою перевірки родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведено профілактичний рейд.

У ході інспектування відвідані сім’ї, що перебувають на обліку Служби у справах дітей. Фахівці перевірили умови проживання сімей, поцікавилися життям дітей у таких сім’ях, склали акти оцінки їх потреб для здійснення подальшого соціального супроводу та надання соціальних послуг родинам з дітьми.

З батьками проведені профілактичні бесіди щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання та роз’яснені наслідки неналежного виконання ними батьківських обов’язків.

Вкотре хочемо нагадати Вам, шановні батьки! Виховуючи дітей, ви створюєте підвалини свого власного майбутнього, тож будьте відповідальними, терплячими й люблячими для своїх дітей.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови