У виконкомі привітали медичних сестер

12 травня Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав з професійним святом - зі Всесвітнім Днем медичних сестер, представниць закладів охорони здоров'я мережі лікувальних закладів нашої громади.

 На невеликих урочистостях, що проводились із дотриманням карантинних обмежень, були також присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, начальник управління охорони здоров’я Віктор Ківа, головний лікар міського Центру ПМСД Олена Пучка, запрошені.

Історія професійного свята говорить, що починаючи з 1997 року, в Україні за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та Асоціації медичних сестер, 12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри. Тож з цієї нагоди у стінах виконкому вітали медичних сестер різних відділень КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, перш за все, подякував за нелегку працю тим, хто у сучасних умовах боротьби з пандемією знаходиться, так би мовити, на «передовій» у боротьбі з гострою респіраторною хворобою COVID-19, хто, не дивлячись на труднощі, повністю присвячує себе обраній справі – медицині, збереженню здоров’я та порятунку людських життів.

Грамотами виконавчого комітету за сумлінну працю, високу професійну майстерність, відданість почесній справі хорони здоров’я населення та з нагоди професійного свята - Всесвітнього Дня медичних сестер, відзначено медсестер загальної практики сімейної медицини амбулаторій громади, старших медичних сестер та фельдшерів різних відділень КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради.

Артисти Лубенщини створили присутнім медичним працівникам приємний настрій, виконавши для них музичні та вокальні композиції.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови