Сім’ї з дітьми - під контролем

Контроль за станом справ у проблемних сім’ях, де виховуються діти – завжди першочергове завдання соціальних служб міської ради. 13 травня Службою у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради Лубенського району спільно з міським центром соціальних служб та відділенням поліції Головного управління Національної поліції проведено чергове обстеження сімей, які перебувають на обліку та під соціальним супроводом у соціальних службах.

 

У ході інспектування відвідано 9 сімей, у яких виховується 22 дитини. Перевірено умови проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей що проживають і виховуються у будинку сімейного типу, та сім'ї, діти яких без поважних причин не відвідують навчальні заклади.

Членами рейдової бригади складено акти оцінки потреб сімей для здійснення подальшого соціального супроводу родин, з’ясовано причини невідвідування дітьми занять у школах без поважних причин.

З батьками та законними представниками дітей проведені профілактичні бесіди, роз’яснені наслідки неналежного виконання ними батьківських обов’язків.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови