Привітали сімейних лікарів

19 травня Україна відзначає Всесвітній день сімейного лікаря. У Лубнах також привітали лікарів первинної медико-санітарної допомоги. Їх робота вкрай складна і потребує витримки, повної самовіддачі та самопожертви. Зараз під час карантину і боротьби з коронавірусною інфекцією роль сімейного лікаря важко переоцінити.Сімейні лікарі залишаються поруч з українцями під час боротьби з COVID-19 та іншими недугами.

 

За визначенням Всесвітньої організації охорони здоров’я, саме первинна медико-санітарна допомога має бути основою в організації медичної допомоги населенню. З нагоди Всесвітнього дня сімейного лікаря лікарів Лубенського Центру первинної медико-санітарної допомоги вітав перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв. Він зауважив, що добре знаючи роботу лікарів, надзвичайно поважає їхню працю і вклоняється кожному, хто в такий важкий час гідно приймає нові виклики й загрози.

Висловлюємо всім працівникам служби сімейної медицини ЦПМСД безмежну вдячність за високий професіоналізм та відданість справі. Від усього серця бажаємо вам, шановні, здоров’я, миру та подальших професійних здобутків. А працівники галузі культури нашої громади подарували присутнім приємні хвилини естетичної насолоди та хорошого настрою.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови