Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

19 травня під керівництвом секретаря Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області Маргарити Комарової відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Відповідно до порядку денного розглядалося 9 питань, які стосувалися надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна; встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми, позбавленими батьківського піклування;  визначення місця проживання дітей;  встановлення способів участі одного з батьків у вихованні дитини; затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей-сиріт.

      У ході розгляду враховувалися  умови проживання сімей, потреби дітей, відносини в сім`ї, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, забезпечення батьками належного догляду за дітьми. Було заслухано представників сторін заявників та з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх та неповнолітніх дітей відповідно до вимог чинного законодавства.

001

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови