Інспектування родин що перебувають у складних життєвих обставинах

З метою підвищення рівня відповідального батьківства, важливості родинного виховання, створення належних умов для проживання та розвитку дітей спеціалістами служби у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради, фахівцями Лубенського міського центру соціальних служб спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції Лубенського районного відділу поліції проводиться постійна робота з батьками, у родинах яких проживають діти, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Протягом тижня, у ході інспектування відвідали 13 сімей, в яких виховується 21 дитина. З батьками проведені профілактичні бесіди, надані рекомендації та встановлені терміни для усунення недоліків.

Під час проведення рейду було виявлено 2 сім’ї, в яких батьки не створили належних умов для повноцінного розвитку та виховання дітей. Начальником сектору ЮП ВП Лубенського РВП на батьків складені протоколи про адміністративне правопорушення за невиконання ними батьківських обов’язків з виховання дітей відповідно до ч.1 ст. 184 КУпАП.

 

За результати відвідування цих сімей  2 малолітні дитини взяті на облік служби у справах дітей, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови