«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

25 травня на майданчику зі штучним покриттям стадіону «Центральний» відбулися сімейні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». У  традиційному родинному святі брало участь 12 команд.

Суддівська колегія була представлена в складі: Іван Тузов, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту відділу відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради, Максим Федорченко, головний спеціаліст сектору з питань фізичної культури та спорту відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради, Юрій Тягній, заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи, тренер, який виховав не одне покоління відомих спортсменів Лубенщини.

Учасники змагань брали участь у чотирьох естафетах («Розминка», «Подолання болота», «Хрестики-нулики», «Смуга перешкод»).

Нагороджували команди заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорт Світлана Скиба. Родини були нагороджені солодкими призами, грамотами, медалями та статуетками.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови