Центром соціальних служб проведено лекцію для військовослужбовців

25 червня на базі Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки провідним психологом міського центру соціальних служб Дариною Корніяченко було проведено лекційне заняття для військовослужбовців на тему «Проблеми посттравматичного стресового розладу в учасників бойових дій».

 Лубенський міський центр соціальних служб систематично проводить профілактичну та консультативну роботу для різних верств населення територіальної громади. Один з таких заходів відбувся 25 червня на базі Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, на якому провідний психолог міського центру соціальних служб Дарина Корніяченко провела лекційне заняття для військовослужбовців на тему «Проблеми посттравматичного стресового розладу в учасників бойових дій».

Учасники заходу детально ознайомились з поняттям посттравматичного стресового розладу (ПТСР ), його основними симптомами та розглянули напрямки психологічної допомоги при наявності стресового розладу в учасників бойових дій. Також присутні мали можливість пройти тестування для визначення адаптаційних можливостей військовослужбовців на основі деяких соціально-психологічних характеристик особистості.

Такі заняття будуть проводитись психологом центру і надалі, адже подолання психологічних проблем наших військових та повернення їх до повноцінного життя є важливим завданням Лубенської громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови