Соціальні служби тримають під контролем сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах

26 та 27 травня службою у справах дітей проведено обстеження 12 сімей, які перебувають на обліку служби та під соціальним супроводом центру соціальних служб.

 Службою у справах дітей виконавчого комітету Лубенської ради Лубенського району Полтавської області спільно з Лубенським міським центром соціальних служб та Лубенським відділенням поліції Головного управління Національної поліції продовжується контроль за сім’ями, які перебувають на обліку соціальних служб.

У ході інспектування відвідані родини, які проживають на території Лубенської територіальної громади. Учасниками рейду перевірені умови проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей що проживають і виховуються у сім’ях опікунів та піклувальників. А також відвідані сім'ї, де діти без поважних причин не відвідують навчальні заклади.

Членами рейдової бригади складені акти умов проживання родин та оцінки потреб сімей для здійснення подальшого соціального супроводу родин і з’ясовані причини невідвідування дітьми занять у школах без поважних причин.

З батьками та законними представниками дітей проведені профілактичні бесіди, роз’яснені наслідки неналежного виконання ними батьківських обов’язків.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови