У школах громади пролунали останні дзвоники

31 травня у загальноосвітніх закладах громади відбулися урочисті лінійки з нагоди закінчення 2020-2021- го навчального року. Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко побував на святі останнього дзвоника у Засульському ліцеї, заступники міського голови, працівники структурних підрозділів апарату самоврядування, депутати відвідали інші школи громади. Святкові заходи проводилися із дотриманням карантинних обмежень.

 Не дивлячись на досить незвичні умови, що в них доводилося працювати освітній галузі останнім часом, загальнонавчальні заклади Лубенської громади гідно витримали цей виклик та успішно закінчили 2020-2021-й навчальний рік.

 Цьогоріч 398 одинадцятикласників прощаються зі шкільним життям назавжди, залишаючи стіни рідної альма-матері та починаючи самостійне, доросле життя.

 Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав випускників Засульського ліцею, побажавши юнакам та дівчатам успіхів на шляху до здійснення усіх найсміливіших мрій та самореалізації в обраній професійній сфері в майбутньому. Звучали також слова добрих настанов від директора ліцею Анатолія Савенкова та сільського старости Сергія Бойка.

Головна увага присутніх на святі останнього дзвоника була прикута до випускників, які подякували дирекції ліцею, учителям та батькам за навчання, виховання, за турботу та добрі поради. А одним із кульмінаційних моментів заходу були трепетні миті для шкільної спільноти: вручення випускникам дзвіночків від першокласників, незабутній і завжди бентежний "Шкільний вальс" у виконанні одинадцятикласників – вже вчорашніх учнів та, звичайно ж, звучання останнього у 2020-2021-му році останнього шкільного дзвоника.

Після урочистої лінійки в Засульському ліцеї провели цікавий квест, за умовами якого учнівські команди разом з класними керівниками мали пройти 6 станцій різних перешкод, віднайшовши шкільний дзвоник, що його приховала адміністрація школи. Таким чином, захід перетворився у цікаве дійство, що захопило учнів та вчителів і залишило незабутні враження від свята останнього дзвоника.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови