«Книжкове королівство» для найменших читачів

У   Міжнародний День захисту дітей публічна бібліотека імені Володимира Малика підготувала для юного покоління чудову бібліотечну локацію «Книжкове королівство». Під час заходу на найменших читачів чекали й інші захопливі цікавинки.

1 червня – свято не тільки для дітлахів, адже воно нагадує суспільству про необхідність забезпечувати захист прав дітей не тільки у якісь конкретні дні, а й протягом всього року. Цей святковий день у Лубнах відзначили великою кількістю заходів для малечі. Бібліотеки громади не стояли осторонь.

Працівники публічної бібліотеки імені Володимира Малика підготувала для дітей чудову бібліотечну локацію «Книжкове королівство». Дитина, яка любить і вміє читати – щаслива людина, бо довкола неї завжди багато – багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі – це книги, які можуть чимало: допомагають у навчанні і самовихованні, збагачують знаннями, зміцнюють волю, пробуджують мрії. Тож працівники бібліотеки під час святкового заходу активно популяризували найновіші книжки для дітей від Українського інституту книги.

Не забули й про розваги для малечі. Чудовий майстер-клас з виготовлення літачків від Владика Кіріченка з Солониці, чарівні фламінго, метелики, папужки від клубу «Веселі долоньки», різні розвиваючі ігри були захопливими для всіх охочих.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови