Привітали з професійним святом журналіста

З нагоди відзначення Дня журналіста Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав у стінах виконкому відповідального редактора Всеукраїнського видання - газети «Сила духу» Вікторію Широконос. До привітань на адресу журналістки приєдналися керуючий справами виконкому Юлія Білокінь та начальник управління освіти, депутат міської ради Мирослав Костенко.

 Невелика урочиста зустріч, на яку запросили молоду, талановиту журналістку Вікторію Широконос, відбулася 7 червня у приміщенні міськвиконкому. Вікторія не лише успішно керує творчим колективом газети «Сила духу», а і є активною громадською діячкою - головою ГО «Особи з інвалідністю «Лубни. Безмежність (ГО «ОзІ «Лубни. Безмежність») та заступником голови ГО Лубенський осередок «ВОІ СОІУ».

Професійне свято – стало гарною нагодою, щоб привітати молоду жінку, яка вже досягла успіхів, користується авторитетом як серед колег-журналістів, так і серед однодумців у сфері громадської діяльності.

У невимушеній атмосфері Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав Вікторію з Днем журналіста, побажавши натхненної, творчої праці на обраному шляху, невичерпної енергії для втілення у життя всіх задумів і подякував за гарну роботу та відданість обраній справі. Також Олександр Петрович разом з керуючим справами виконкому Юлією Білокінь та начальником управління освіти, депутатом міської ради Мирославом Костенком вручив запрошеній Почесну грамоту міського голови, квіти та пам’ятні подарунки.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови