Діти - наше майбутнє: про свято у Тернах

5 червня біля Тернівського сільського Будинку культури відбулося свято для дітей, у рамках проведення заходів з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

 

Ініціатором свята, завідувачем клубом Володимиром Матяшем було організовано концертну програму. Місцеві артисти підготували цікаве театралізоване дійство за участю артистів. Так, приємно було бачити майстерну гру : в образі «Літа» - Аню Писаренко, ведучу свята - Світлану Головко. Дивували талантами вокальні ансамблі «Мрія», «Візерунок» (солісти - Андрій та Валерія Удовицькі), бандуристка Віка Кравченко з Тернівського СК., танцювальний колектив "Горицвіт", солістка Даша Губренко з В. Булатецького БК, вокальний ансамбль "Домінанта"(солістки Каміни Романюти), тріо в складі: Владислава Докторовича, Аліси Герасименко, Таміли Мужчіль- Михнівського БК, завітали також Засульські ложкарі, циркова студія "Маска", лялькова студія "Гостинець"  Центру культури і дозвілля.

З цікавістю малеча брала участь у майстер- класі, що проводила бібліотекар міської бібліотеки для дітей Галина Кравчук. Зі сценарієм свята успішно працювала художній керівник клубу Тетяна Матяш. А присутніх привітали: завідуючий клубом Володимир Матяш, староста Володимир Марченко, який вручив учасникам творчих колективів солодощі, а заступник начальника Управління культури і мистецтв Світлана Васюк, відзначила організаційну, активну, творчу діяльність, високу виконавську майстерність завідуючого клубом Володимира Матяша та вручила йому грамоту Управління культури і мистецтв.

На святі дітвора з великим задоволенням безкоштовно користувалися батутом, який люб’язно запропонував директор міського Центру культури і дозвілля Віктор Цимбал. Як відомо, діти - це майбутнє нації, її надія. Тому потрібно, щоб вони виховувалися у любові, милосерді, в здоров’ї, миру і злагоді.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови