Лубенці на "AGRO-2021"

10 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» відбулася 33 Міжнародна агропромислова виставка "AGRO-2021", участь у якій взяли й підприємства Лубен. Зокрема ПП "Лубнимаш" та ТОВ "Спецлісмаш". Відвідала виставку й делегація нашої громади на чолі з міським головою Олександром Грицаєнком.

 

«АГРО-2021» є найважливішою подією агропромислового сектору України й ефективною платформою для демонстрації найновіших галузевих досягнень, інноваційних рішень і технологій. Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям як для великих, так і малих аграрних підприємств. Тож, делегація Лубенської громади у складі якої були також заступник міського голови Світлана Бредун, фермери громади та представники промислових підприємств міста відвідала та ознайомилась з новинами цієї галузі на спеціалізованих виставках.

Цього року майже 1000 компаній-учасниць з усіх куточків України демонстрували найновіші галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування. Також у виставці взяли участь компанії з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини.

Тож, знайомство з таким цікавим досвідом, вивчення нових можливостей, сподіваємось, надасть нового поштовху для розвитку агропромисловості у нашій громаді.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови